Post Page Advertisement [Top]

Konya Selçuk ve Mevlana Üniversitelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği The Code Day etkinliği geldi geçti.Oldukça ilgili bir dinleyici kitlesine hitap etmek güzeldi ve bir çok konuya da değinme imkanı buldum.

Sabah 10:30 civari başlayan etkinlik üç koldan devam etti ,oldukça yogun bir gündü aslında ilk olarak Veysel Ugur Kızmaz'ın konuşması ile başlayan etkinlik,Öğleden sonra Asp.Net tarafında Muhammed Önal,Windows Phone tarafında ben :) ve Windows 8 tarafında Sevdanur Genç ile devam etti.



Gün boyu devam eden kodlama gününde dinleyicilerde bizle birlikte kodladı ve ellerinde üç platformda bir proje ile ayrıldılar bu oldukça önemli olduğunu düşündüğüm bir nokta.

Windows Phone tarafında "Yemek Siparişim" uygulamasında kendi yazdığımız WCF servisi kullanarak üye girişi kontrolu,navigasyon,data binding vb. daha bir çok konuya girmeye zaman buldum ayrıca uygulamalarını nasıl markete atabileceklerine de değindim.




Gün sonunda Konya'da etli ekmek yemeden yapamadık tabi :),akşam yemeğimizde keyifli bir sohbet sonunda yorucu ama harika bir gün geçirdiğimi soyleyebilirim.


Etkinliği düzenleyen Mevlana ve Selçuk Üniversitesi'ne etkinliği düzenleyen Bilişim Klubu başkanları Ömer Özdemir ve Umut Bakır'a ayrıca  tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]