Post Page Advertisement [Top]

Herkese merhabalar,
Harika bir etkinlik sonrası sizlerle yapmış olduğum sunumu ve edindiğim tecrübeleri paylaşmak istiyorum.
Daha önce blogumdan duyurduğum Up to Date "Bilişim Zirversi " etkinliği 6 Mart 2014 Perşembe günü İzmir Ege Universitesi'nde gerçekleşti,çok değerli konuşmacıların katıldığı etkinlikte benim de bir oturumum vardı .

Sabah IBM 'le başlayan gün General Mobile ile devam etti , bu şirketlerde uzun yıllar çalışan çok kıymetli insanlarla da tanışma fırsatı buldum , benim oturumum öğleden sonra olmasına rağmen etkinliği baştan sona dinleyebilmek için sabahın erken saatlerinde İzmir'deydim :) iyi ki de böyle yapmışım.

 Öğleden sonra Intel ve Bilge Adam ve daha bir çok firma etkinlikteydi.Oldukça canlı soru sormayı seven bir katılımcı grubu ile birlikteydik.




Ben Mobil Girişimcilik konusunda arkadaşlara edindiğim tecrübeleri aktarmaya çalıştım, Bilişim sektöründe bayan sayısının neden az olduğu , sektörün geleceği, mobil pazarda neler yapabiliriz,örnek girişimler gibi konulardan bahsettik ve tabiiki sosyal medya.

Etkinlik sunumuma ve video içeriklerine burdan ulaşabilirsiniz.

Organizasyon gerçekten güzeldi twitter akışlarının slaytta yansıtılması benim için önemli bir konu :)
Ege Universitesi Gateway Kariyer Kulübüne,İzmir Üniversitesi Bilşim Kulübüne ve özellikle İsmail Karakaş'a ,organizasyonda emeği geçen diğer tüm arkadaşlara bu değerli etkinlik için teşekkür ediyorum.

Umarım katılımcı arkadaşlara faydalı ve yaratıcı bir etkinlik olmuştur, katılan herkese ayrı ayrı teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]