Post Page Advertisement [Top]

22 Şubat’ta  Walid Abu-Hadba görüşmesi için İstanbul’daydım.Developer & Platform Evangelism Group genel başkan yardımcısı Walid Abu-Hadba öğrencilere oldukça önem veriyor,İstanbul’a ilk geldiğinde Microsoft Student Partner ekibini görmek istediğini söylemiş ,bu görüşme bizler için inanılmaz bir fırsattı.



Şanslıydık,aynı gün Microsoft Türkiye Ofisi'nde  Daron Yöndem’in Windows Phone 7 Eğitimi de vardı ,görüşmeye kadar bu eğitimdeydik.

Öğleden sonra beklenen an geldi ve Microsoft Türkiye DPE  Lead Melek Pulatkonak ve Microsoft Türkiye Akademik Programlar Yöneticisi Mustafa Kasap liderliğinde görüşmeye geçtik,oldukça verimli ve keyifli bir görüşme geçirdik,  Walid Abu-Hadba bizlere kendinden ve o yıllarda (80 li yıllar) bilgisayar teknolojileri alanında yaşadığı zorluklardan bahsetti  ve bugünle kıyaslayarak bizlere tavsiyelerde bulundu,bizlerde kendimizden bahsederek sorularımızı ona sorma fırsatı bulduk,hayatımdaki en kıymetli  zamanlardan birini daha yaşamış oldum.





Dönüşte küçük bir talihsizlik yaşayarak yoldaki kaza nedeniyle trafiğe takılıp uçağımı kaçırdım J.Microsoft Türkiye Ofisi oldukça hareketli.. eğitimler,değerli misafirler sürekli oluyor,bu noktada İstanbul’da olmak oldukça avantajlı,

evet harika bir gündü…. ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]