Post Page Advertisement [Top]

Bu yıl ikincisi düzenlenen KTÜ’nün en muhteşem etkinliklerinden KTÜ Kariyer ve Gelişim Günleri 5,6,7 Mart tarihlerinde iddialı firmaların ve konuşmacıların katılımı ile gerçekleşti.Bu organizasyona katkıda bulunduğum 7 Mart’tan bahsedecek olursak,saat 10:30 ile 12:00 arası INETA Başkanı ,Microsoft Most  Valuable Professional(MVP) Sayın Muammer Benzeş ‘in MVP ‘lik ,INETA nedir? neler yapar?,kendi kariyeri ve iş hayatı hakkındaki sunumunu dinledik.Oldukça verimli ve aynı zamanda keyifli geçen bir oturum oldu.





Bizlerin gelecekteki planlarımızı gerçekleştirmek için neler yapmamız gerektiği,aslında eğitim sistemimizde yer alan bazı çarpıklıkları,Microsoft tarafında öğrencilere sunulan fırsatları konuşmuş olduk,Etkinlik sorunda ilginç ve oldukça güzel sorular geldi. Ayrıca MuammerBenzeş’le birlikte akşam yemeğine katıldık burada da arkadaşlarım birebir Muammer Bey’le tanışma ve sorularını sorma imkanı buldular.



 Üç gün süren bu seminerler dizisini organize etmek gerçekten zor,Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği  Kulübü başkanı Ali EmreYurdağül ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu ekip içerisinde yer almak benim için buyuk bir mutluluktu,Geçen yıl 1. sine dinleyici olarak katıldığım ve çok etkilendiğim Kariyer Günlerinin bu sene içinde olmak benim için sürprizdi ve harikaydı…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]